"Λοιπές Ασφάλειες"

Ασφάλειες λοιπών κλάδων

Εκτός από τις φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτων, τα νοσοκομειακά προγράμματα με τις σύγχρονες κάρτες υγείας, τις ασφάλειες φωτιάς, σεισμού, κλοπής κλπ. που προστατεύουν από πιθανό κίνδυνο τις κατοικίες, σας προσφέρουμε ακόμα, μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων. Εξασφαλίστε με αυτά την οικογένειά σας, προστατεύστε την επιχείρησή σας, μεριμνήστε για την σύνταξή σας, προγραμματίστε τις σπουδές των παιδιών σας, και γενικά διαφυλάξτε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Συνδυάστε την συστηματική αποταμίευση για τη χρηματοδότηση των μελλοντικών σπουδών των παιδιών σας με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας και κερδίστε ασφάλιστρα. Εξασφαλίστε ότι το βαρύ κόστος των σπουδών μπορεί να αντιμετωπιστεί, σιγά σιγά, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Δημιουργήστε από σήμερα τις προϋποθέσεις για να έχουν μια καλύτερη ζωή αύριο.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

Η δυνατότητα σας για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου ζωής στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν είναι αιώνια. Όταν η δυνατότητα αυτή ξαφνικά πάψει να υπάρχει, για λόγους που δεν μπορείτε να προβλέψετε, τότε είναι η ώρα του συστήματος της «ολοκληρωμένης προστασίας ασφάλειας οικογένειας» που μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την καταβολή μηνιαίου εισοδήματος που έχετε προγραμματίσει αλλά και την αυτόματη αποπληρωμή όλων των υποχρεώσεων σας σε δάνεια, κάρτες κλπ. χωρίς καμία επιβάρυνση ή ενασχόληση της οικογενείας σας.

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Στα πλαίσια της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, παρέχεται η δυνατότητα προστασίας από λάθη ή παραλείψεις σας που μπορεί τυχόν να συμβούν και για τα οποία θα προκύψουν απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, καλύπτεται η επαγγελματική ευθύνη του ιατρού, του λογιστή, του κατασκευαστή κλπ. η γενική αστική ευθύνη, καθώς και η εργοδοτική ευθύνη. Σας παρέχουμε δηλαδή την δυνατότητα να κοιμάστε ήσυχοι εάν κάποιο τυχαίο δυσάρεστο γεγονός σας συμβεί.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Προστατέψτε το μέλλον της επιχείρησης σας, άρα και του εισοδήματος σας από απρόσμενους κινδύνους, ασφαλιστείτε τώρα για φωτιά, σεισμό, κακόβουλες βλάβες, ληστείες ταμείων, κλοπές, πολιτικές ταραχές, θραύση κρυστάλλων και λοιπών φυσικών και μη καταστροφών. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε προχωρήσει λόγω της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης, σε κατακόρυφη πτώση τιμών των ασφαλίστρων μας.

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στις μέρες μας το ζήτημα του συνταξιοδοτικού είναι μείζον καθώς κυριαρχεί η ανασφάλεια ακόμα και για τις νέες γενιές. Για να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι, στα γεράματά σας και να μην επιβαρύνετε καθόλου τα παιδιά σας. Επιλέξτε σε μηνιαία βάση τι μπορείτε να αποταμιεύσετε, για να διασφαλίσετε για τον εαυτό σας το ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Αν είστε ιδιοκτήτες σκαφών από ένα jet ski ή ένα φουσκωτό μέχρι και ένα εντυπωσιακό ιστιοφόρο, ξέρετε καλά ότι η θάλασσα όσο όμορφη είναι τόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Με τα προγράμματα μας, επιτυγχάνουμε την πλήρη ασφάλιση του σκάφους σας, σε πολύ προσιτή τιμή ώστε να μπορείτε να αρμενίζετε ξένοιαστοι. Διαμορφώσαμε μάλιστα, ειδική τιμολογιακή πολιτική, για την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, προωθώντας φθηνές ασφάλειες, με τρίμηνη ασφαλιστική διάρκεια.

health

ασφάλεια κατοικίας

ΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
5 (100%) 6 votes